Het team

Kleinschalige, hoogwaardige en patiëntgerichte zorg.

Het team van orthodontist Oosterkamp stelt zich voor.

In onze orthodontiepraktijk in Zwolle werken we in een team. Samen zorgen we ervoor dat je zorgvraag zo goed mogelijk wordt behandeld. Je gebit wordt gecorrigeerd om er goed mee te kunnen functioneren en het komt er zo mooi mogelijk uit te zien!

Barbara Oosterkamp, orthodontist en praktijkhouder

In 2001 heeft Barbara haar opleiding tandheelkunde afgerond waarna zij twee jaar als tandarts werkzaam is geweest. In 2007 rondde ze haar specialisatie tot orthodontist af en in datzelfde jaar promoveerde ze op het onderwerp “behandeling van patiënten met dubbelzijdige schisis”. Barbara heeft in verschillende praktijken gewerkt en heeft veel ervaring in de behandeling van reguliere orthodontische patiënten maar ook heeft zij uitgebreide ervaring in de behandeling van patiënten met complexe tand-kaak en aangezichtsproblemen waaronder schisis en kaakstandsafwijkingen. 

“Met veel plezier werk ik samen met een zeer bijzonder en toegewijd team van assistentes in onze moderne en persoonlijke praktijk waar de patiënt centraal staat. Een gepersonaliseerd orthodontisch behandelplan voor elke patiënt met zijn/haar specifieke wensen of problemen is waar ik voor sta.”

Bettine Kruider, secretaresse

Vanaf de start van de praktijk in 2003 is Bettine als secretaresse werkzaam in onze mooie unieke praktijk. U kunt bij Bettine terecht voor al uw vragen omtrent uw afspraken en behandelingen. 

“Ik werk in een heel gezellig, enthousiast en betrokken team. De patiënt staat voor ons altijd bovenaan. U kunt bij mij terecht met al uw vragen. Ik sta graag voor u klaar!”

Anita ter Wee, orthodontie assistente

Sinds 2006 werkt Anita binnen het team. Anita tref je tijdens je behandeling. Zij voert onder supervisie van de orthodontist onderdelen van de behandeling uit zoals het uitgebreid aanvullend onderzoek en het plaatsen van beugels. Daarnaast assissteert ze de orthodontist bij de beugelcontroles. 

“De praktijk is kleinschalig, maar de persoonlijke aandacht is groot. Ons team is heel hecht en gezellig. Wij doen ons best om elke behandeling zo plezierig mogelijk te laten verlopen.”

Jolanda Snijder, orthodontie assistente

Nadat Jolanda in veschillende praktijken ervaring heeft opgedaan is ze in 2011 ons team komen versterken. Ook Jolanda assisteert de orthodontist bij de behandelingen en voert onder supervisie onderdelen van de behandeling uit.

“Persoonlijke aandacht en een gezellige werksfeer maken elke dag weer leuk.”

Ginette Lok, orthodontie assistente

Sinds 2008 werkt Ginette in onze praktijk. Ginette tref je zowel aan de balie als aan de stoel waar ze de tijdens de behandelingen een helpende hand biedt. 

“Een sterk punt van de praktijk is ons team waarin we allemaal goed tot ons recht komen en daardoor de beste zorg voor de patiënt kunnen bieden.”

Joyce van Westerveld

Monique